Sunday, July 12, 2020

FLORAL DRESSES INSPIRATION FOR SUMMER 2020 FROM KIS.net

Sunday, July 12, 2020

summer 2020 fashion trends


July is already here and Summer is calling us!

I’m always so excited when talking about any Summer’s inspirations. Makeup, fashion and even new summer songs. Personally, aside from its hot weather, its cheerful and youthful vibes are interesting. Mostly, bright and vivid colors will be on top of the trend. They are ready to burn out our spirit during the hot days.

Anyway, in this post I am going to talk about fashion inspiration that will be the most popular style for this summer. Honestly, we are still in the summer’s rules. Means that the themes are not too far from colorful hues and its classic patterns, flowery. And for today, I want to share you some adorable dresses from KIS’s home and I’m sure these dresses will flatter your look on summer days.

Wednesday, June 17, 2020

HOW TO STAY FABULOUS ON YOUR BAD HAIR DAYS

Wednesday, June 17, 2020
 tips-bad-hair-day

Hair is one the most important concern from our appearance. And I guess all of us agree about that, right? Hence, I think it’s not too much to say, our mood depends on our hair appearance, hahaha. But seriously, having a bad hair day will destroy our mood for a whole day, most likely. Even if we put flawless makeup and wear stunning outfit, an appearance without fabulous hair is ouch!

One day, you may wakeup with messy hair in the morning and realize that it will be a disaster to go out with ugly hair like that. What a pity, you don’t have enough time to wash and style your hair, meanwhile you want to look, always, awesome from hair to toe. Anyone?

Well, having bad hair day and not enough time to style it is a big issue. But it doesn’t mean we can’t solve this. I got bad hair days many times and these little hacks work so well for me. Thus, I share this post to you, in case you have a same problem.

Thursday, May 28, 2020

[ REVIEW ] CITRA FRESH GLOW MULTIFUNCTION GEL COCONUT NOURISH UV | GEL MULTIFUNGSI DENGAN HARGA TERJANGKAU

Thursday, May 28, 2020

review citra fresh glow multifunction gel coconut


Produk aloe vera multifunction gel jadi populer banget sejak beberapa tahun terakhir. Kalau kalian notice, salah satu pelopornya adalah brand Korea yaitu Nature Republic. Itu loh, yang produknya ada di kemasan jar gedhe warna ijo, yang saking populernya sampai ada yang palsu juga *sigh.

Produk kayak gini memang digemari banyak kalangan karena multi-talented, eh multi-fungsi! Bisa dipakai di badan dan wajah, jadi lebih praktis dan hemat gitu. Dijadikan body lotion, pelembab wajah, wash-off mask, sleeping mask bahkan jadi primer sebelum pakai foundation juga bisa. Asyik kan?

Nah, brand lokal pun enggak mau ketinggalan ngeluarin produk multifunction gel juga dong, salah satunya Citra dengan Fresh Glow series-nya. Setauku mereka punya 4 varian multifunction gel, aloe vera; pomegranate; peach sama coconut. Tapi enggak ngerti kenapa yang peach susah banget didapat, stoknya kosong di mana-mana, padahal pengin banget cobain T.T

Produk yang aku review kali ini adalah yang varian coconut. Enggak ada alasan khusus sih waktu beli. Cap cip cup aja, HAHAHA.

Sunday, May 17, 2020

[ TESTER CORNER ] LANEIGE GLOWY MAKEUP SERUM

Sunday, May 17, 2020

laneige glowy makeup serum review


Hello, fellas! Ini rubrik baru di blog Saycintya. Di setiap postingan Tester Corner aku akan membagikan mini review dari skincare, makeup atau produk-produk tester/sample/miniature yang aku coba. Kebanyakan produk-produknya aku dapatkan sebagai free gifts saat aku belanja, namun ada juga yang aku beli sendiri.

Karena kebanyakan berupa sampel sachet dan berukuran mini (sehingga isinya terbatas), aku tidak akan membahas packaging dari produk yang aku review di Tester Corner. Review hanya akan fokus pada isi produk, formula dan hasil yang aku rasakan ketika beberapa kali memakainya.

Agar mini review ini tetap informatif, aku akan sertakan klaim produk dari brand yang bersangkutan dan di akhir review, aku akan kasih keputusan apakah akan membeli full size-nya atau tidak. Enjoy and hope it helpful!

Nah, produk pertama yang aku tulis mini review-nya adalah Laneige Glowy Makeup Serum. Yuk, simak!

Saturday, May 9, 2020

RESEP BAHAGIA SELAMA MASA KARANTINA DENGAN TOPPING EMERON HAIR CARE

Saturday, May 9, 2020

cara melawan virus corona


Girls, apakah kalian merasa bosan dan jenuh karena sudah satu bulan lebih melakukan karantina #DirumahAja ?

Iya, sangat wajar jika perasaan bosan dan jenuh itu akhirnya membuat pikiran kita tertekan. Bayangkan saja, kita tak lagi bisa hangout dengan genk centil kita, tak lagi bisa hunting foto di café-café dan tempat yang instagrammable, bahkan lebaran tahun ini kita tidak bisa mudik karena pandemi Covid-19 yang penyebarannya semakin massive. Si virus jahat ini sudah kayak Dementor aja di luar sana. Menyebarkan ketakutan dan kekhawatiran. Pada akhirnya kita menjadi paranoid dan pikiran pun semakin bertambah stress.

Kita semua tahu kalau senjata paling ampuh melawan virus Corona adalah sistem imun yang kuat. Tapi tahukah kalian jika sistem imun kita akan melemah saat kita sedang stress? Lalu bagaimana caranya agar imunitas tetap kuat untuk menangkal virus?

Jawabannya adalah jangan stress dan mulailah berpikir positif.

Selama masa karantina aku rutin mengkonsumsi dish BAHAGIA agar pikiran tetap positif sekalipun menjalani masa-masa sulit karena pandemi ini. Kalian pun juga bisa kok membuatnya di rumah. Bahan-bahannya simpel, tanpa oven, mixer, teflon dan kompor. Dan yang pasti resep ini anti-mainstream dan anti gagal, hehe. Yuk, kita buat sama-sama dish BAHAGIA agar tetap positif selama masa karantina!

Sunday, May 3, 2020

[ REVIEW ] VT COSMETICS WHITE GLOW CC CUSHION SPF50+ PA+++ (In Shade #23) | CUSHION BTS BUAT KULIT KERING

Sunday, May 3, 2020


review vt cosmetics white glow cc cushion 23


Kalau kalian adalah tentaranya BTS, aku yakin kalian sudah enggak asing dengan brand kecantikan dari Korea ini. Yup, VT Cosmetics langsung femes sedunia setelah BTS jadi brand ambassador mereka di tahun 2017-an. Waktu itu produk Collagen Pact mereka (yang box-nya mewah dan ada gambarnya para member BTS itu loh) sangat sangat populer. Dan dari icip-icip Collagen Pact merekalah aku jadi jatuh cinta sama brand ini, walaupun aku bukan fans-nya BTS.



VT Cosmetics punya beberapa line produk untuk skincare, bodycare dan makeup. Ada yang harganya cukup mahal kayak Collagen Pact series mereka, yang kualitasnya juga premium tentunya, dan ada beberapa produk mereka yang cukup terjangkau kayak CC Cushion yang akan aku review di post ini.



Aku beli dari ikutan jastip karena cc cushion ini belum ada yang jual di Indonesia saat itu. Fyi, punyaku ini adalah yang kemasan lama, kalau versi upgrade-nya ada gambar BTS di kardus luarnya. Tapi untuk formula cc cushion-nya sendiri setauku sama aja. Yang fans BTS, boleh deh diburu karena kardusnya ada gambar idola kalian, hehe.

Saturday, May 2, 2020

[ REVIEW ] LUCAS’ PAPAW OINTMENT | ATASI MASALAH KULIT KERING SECARA INSTANT

Saturday, May 2, 2020

review lucas papaw ointment


Hello guys! Cintya is here! I am really sorry for being so unproductive lately because I had so much things-have-to-finish IRL. I hope you guys miss my product review post in this blog. If so, here I’m going to share a review of my favorite ointment. It’s Lucas’ Papaw Ointment (25 g). Oh, I will use Bahasa in this post and please turn the English or other languages translation as you want ^^

Produk ini aku pakainya enggak sengaja sih. Pas bibir lagi kering dan bermasalah (gara-gara alergi lipstik), eh kebetulan kakakku beli produk ini buat bayinya. Aji mumpung ye kan, ikutan cobain dong akunya. Haha!

Lucas’ Papaw Ointment adalah pelembab multifungsi yang asalnya dari Australia. Bahan utama dari produk ini adalah buah papaya segar yang difermentasi. Dan setelah aku coba search di internet, ternyata produk ini populer di negara asalnya, dan cukup digemari juga sih di Indonesia walaupun enggak yang booming banget (atau akunya yang kudet?).

Yang membuat si Lucas’ Papaw Ointment banyak disukai adalah siapapun bisa memakai produk ini untuk apapun. Nah lo! Maksudnya, ointment ini aman digunakan untuk bayi hingga orang tua. Dan bisa digunakan untuk berbagai masalah kulit, misalnya melembabkan kulit kering, mengobati masalah ruam popok pada bayi, luka bakar, luka yang terbuka, gigitan serangga hingga solusi untuk bibir kering dan pecah-pecah. Jadi ini bukan pelembab sih, lebih tepatnya semacam salep obat (ointment) serba guna gitu.

Wednesday, April 29, 2020

12 BEST 2020 WEDDING DRESSES IN LONDON

Wednesday, April 29, 2020
Best Wedding Dresses London 2020
( Wedding Dresses London )

Wondering how to find the wedding dress of your dream that will make you look charming on your big day? The intent of this article is to help all the brides-to-be find the perfect dress for your wedding. Click to view the 12 best wedding dresses london 2020 below. I believe you'll love the way you look in one of these best wedding dresses. Remember, choose the one that suits you most.

Friday, April 24, 2020

TOP 10 LATEST WEDDING DRESSES 2020

Friday, April 24, 2020
Latest Wedding Dresses 2020
( Latest Wedding Dresses 2020 )

Wedding is a milestone in life, an important stage in life. Brides should show your beauty in the perfect wedding dress that flatters your figure. What matters most is that a wedding dress that flatters your figure should be selected. Filter through the Top 10 latest wedding dresses 2020 I've listed and find out what kind of gown will suit you. I believe you'll love the way you look in one of these best wedding dresses. Remember, choose the elegant wedding gowns that suit you most.

Tuesday, April 14, 2020

7 BEST PURPLE PROM DRESSES 2020

Tuesday, April 14, 2020

Best Purple Prom Dresses 2020
( Purple Prom Dresses )

The prom season 2020 is upon us. To find the best prom dresses 2020, what matters most is that the one that fits you should be chosen. So Top 10 best purple prom dresses 2020 are shared with you. Screen the list of ten gorgeous prom dresses, and you will definitely find cheap prom dresses online that can flatter your figure.

Saturday, March 28, 2020

TOP 10 TOO SEXY PROM DRESSES 2020

Saturday, March 28, 2020


Too Sexy Prom Dresses 2020
(Too Sexy Prom Dresses 2020)


To look amazing at prom and reminisce with pride after years, choosing a gorgeous gown is one of the key decisions to make. To make your big night perfect, you need to get a dress flattering your body type and skin tone. So, I'm here to help you figure out the perfect dress for you to shine at the big night. In the following collection of Top 10 too sexy gowns for prom 2020, you'll find the dress that will create the most stunning silhouette. These dresses are made from various fabric and designed in a range of styles, so I'm sure everyone will find a beautiful form-fitting cheap dresses for prom for the special night.

12 BEST PROM DRESSES 2020 FOR FAIR SKIN


Prom Dresses 2020 For Fair Skin
( Prom Dresses 2020 For Fair Skin )


To make a lasting impression at prom, choosing an amazing prom dress is the key. Go to the prom in a gown that will draw the most attention and have the crowd talking. That's why I made a list of 12 best prom dresses 2020 for fair skin. Hope all girls will find the one that's right prom dresses 2020 yellow for you.

Wednesday, February 19, 2020

MILLYBRIDAL PROM DRESS REVIEW UNBOXING AND TRY ON VLOGMAS DAY 21

Wednesday, February 19, 2020

Hello, fellas!

It’s already February and guess what?! I think it’s a perfect time to hunt an adorable prom dress to wear on our Prom. And if you are busy enough to walk from a store to the other ones, online shopping may be your best option to purchase your dress. But like it or not, a serious issue purchasing prom dresses by online is we probably get different dresses from the one we saw on internet. It could be the cheap material, different design and color or even wrong size. That’s a big NO!

That’s why before ordering your prom dress, better to search and research trusted sellers and some reviews as your reference. One of the best seller which offer a lot of beautiful prom dresses is MillyBridal. And here is a review video from my lovely friend that shows you how adorable the dress she got from MillyBridal.

Hope you enjoy it!










THANK YOU FOR READING!
HAVE A GREAT DAY!




Instagram   ׀׀   Facebook   ׀׀   Bloglovin   ׀׀   Google+   ׀׀   Twitter
Cintya's Beauty Blog - Indonesian Beauty Blogger © 2014